Intelbet nu este o casa de pariuri. Continutul de pe site are scop pur informativ. 18+
 
18+

Casa de pariuri Unibet

Puncte forte

  • Oferta foarte bogata
  • Promotii destul de dese
  • Transmisiuni live in numar destul de mare

Puncte slabe

  • Comision de 2.5% la depuneri
  • Nu poti depune prin Skrill sau Neteller si nu poti retrage prin Mastercard
  • Acordarea bonusului de inregistrare doar daca primul pariu plasat nu e castigator
127 utilizatori au ales Unibet
Pariez aici!

Casa de pariuri online Unibet se afla in topul caselor de pariuri online din Romania in ceea ce priveste cotele. 

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al cotelor, dar si pozitia casei de pariuri online Unibet in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de cote.

Fotbal
In ceea ce priveste campionatele mari, precum Premier League din Anglia, La Liga din Spania, Serie A din Italia, Bundesliga din Germania sau Ligue 1 din Franta, marja de profit cu care opereaza casa de pariuri online Unibet este de 3.5-5.5%, in unele cazuri chiar si sub 3%.
In general, marja de profit la pariurile pe goluri este mai mare decat marja pe rezultatul meciului. CU cat marja este mai mica, cu atat cotele sunt mai mari.
La campionatele medii din Europa, unde putem include si Liga I din Romania, marja este de 6.5-7%, asadar cote mai mici in comparatie cu campionatele mari, insa aceasta este o practica comunca a caselor de pariuri in general, nu doar in cazul Unibet.

Tenis
La turneele ITF, Unibet opereaza cu o marja de profit de 7-8%.

Baschet
La competitiile mari din baschetul mondial, Unibet opereaza cu o marja de profit de aproximativ 5%.

Cum a fost calculata marja.

Un alt capitol la care Unibet sta foarte bine este oferta de pariuri pre-meci.

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al ofertei de pariuri pre-meci, dar si pozitia casei de pariuri online Unibet in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de oferta de pariuri sportive

Miza minima
Suma minima care se poate paria la Unibet pe un cupon de pariere este de 1 RON.

Pariuri pe Handicap
Handicap European – Da
Handicap Asiatic – Da
Totaluri Asiatice – Da

Pariuri pe fotbal
La campionatele mari Unibet ofera chiar si peste 200 de pariuri pe meci. La meciurile din Liga Campionilor aveti disponibile in jur de 130 de pariuri pe fiecare meci.  

Nu lipsesc din oferta pariurile populare precum: cote de meci, sansa duble, ambele echipe sa inscrie, pauza, pauza final si multe altele.  

La aceste pariuri populare, adaugam si cateva pariuri interesante precum: top pase decisive, gol marcat pe interval de timp, cartonase pe jucator, total cornere si altele.

Pariuri pe tenis
Oferta de pariuri la tenis nu este una extrem de bogata, din oferta Unibet pentru turneele mari nelipsind insa cele mai populare pariuri precum: castigatorul meciului, total game-uri, total seturi, handicap seturi, pariere pe set, numarul total de tiebreak-uri. 

La momentul analizei, la un meci important din cadrul turneului ATP Paris, Unibet ofera 26 de optiuni de pariere.

Pariuri pe hochei
La meciurile din NHL Unibet ofera peste 100 de pariuri pentru fiecare meci. Nici oferta pentru meciurile din KHL nu arata rau, cu in jur de 90 de pariuri pentru fiecare meci.

Pariuri pe baschet
La meciurile din NBA sunt disponibile in jur de 65-70 optiuni de pariere pentru fiecare meci in parte. Unibet ofera de asemenea o acoperire buna si pentru meciurile din ligile de top europene, cu aproximativ 70 de pariuri pe meci, in unele situatii chiar mai mult.

Sisteme de pariuri
In afara de pariurile simple si pariurile multiple, Unibet va ofera de asemena posibilitatea de a juca sisteme.

In plus, puteti juca si bilete cu baza. Pentru a juca un astfel de bilet, trebuie sa activati campul “Bancher” din coltul stanga sus al cuponului de pariere. Apoi, pentru a alege un pronostic ca si baza trebuie sa apasati semnul “B” din dreptul sau. Puteti selecta si mai multe baze. In final, trebuie sa alegeti sistemul cu care va doriti sa combinati bazele.

Optiuni speciale
“Cash out” sau optiunea “Inchide Pariul” – poti inchide atat pariurile multiple cat si cele simple, indiferent daca sunt live sau pre-meci. Optiunea nu este disponibila chiar pentru toate pariurile plasate, dar in cele mai multe din cazuri ai aceasta optiune la indemana.  

Desi exista si inconveniente, Unibet este fruntasa si din punct de vedere al pariurilor live.

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al ofertei de pariuri live, dar si pozitia casei de pariuri online Unibet in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de oferta de pariuri live.

Consola de pariuri Live Unibet este una foarte usor de folosit. Oferta de pariuri live este aproximativ similara cu oferta de pariuri pre-meci, desi uneori este posibil ca anumite meciuri mai putin importante sa lipseasca din oferta de pariuri live. La tenis oferta de pariuri live este modesta.

Transmisiuni in direct
Transmisia live a evenimentelor sportive selectate prin Unibet TV este gratuita, trebuie sa aveti doar bani in contul dvs. si sa fi facut un pariu pe parcursul ultimelor 24 de ore. Intarzierea normala este mai mică de 10 secunde (similara transmisiilor TV live). Unibet TV transmite in jur de 10.000 de evenimente pe an. Daca pariati in mod special pe tenis este bine de stiut faptul ca numarul transmise Unibet la acest sport este unul redus. Daca sportul dvs preferat este tenisul, va recomandam sa va indreptati catre alta casa de pariuri.
 
Grafica si statistici
In timp ce pariati live aveti posibilitatea de a verifica statisticile meciului, insa nu aveti la dispozitie si o reprezentare grafica a desfasurarii meciului.

Calendar Pariuri Live
Aveti la dispozitie si un calendar al evenimentelor live unde puteti verifica ce evenimente vor fi disponibile pentru pariuri live in functie de zi sau sport.

Optiunea de a adauga la favorite
Daca sunteti interesat de anumite meciuri doar, aveti posibilitatea de a le marca astfel incat sa le aveti mereu in prin plan.

Optiuni speciale
Optiunea “Cash out” sau “Inchidere pariu” – aceasta optiune va da posibilitatea de a inchide pariul inainte de a se fi solutionat toate evenimentele de pe biletul dvs.

Optiunea Inchide Pariul este disponibila atat pentru pariurile simple cat și pentru pariurile multiple. Castigurile retrase sunt disponibile imediat

Feedback(10)

Adauga feedback Toate rapoartele de feedback (10)

Bonusuri

100% pana la 250 RON

La inregistrarea contului Unibet va ofera un pariu fara risc de 100% pana la 250 RON. Dupa inregistrarea contului trebuie sa faceti o depunere si ulterior sa plasati un pariu. Daca primul pariu plasat este pierzator, Unibet va inapoiaza miza 100% in limita a 250 RON. Primul pariu trebuie sa aibe o cota de minim 1.40 si o miza de minim 40 RON. In cazul in care pariul este pierzator, miza va fi inapoiata sub forma de bani bonus cu conditie de rulaj de 3 ori la cote de minim 1.40.

Despre casa de pariuri

In urma analizei amanuntite efectuate de catre experimentatii membri ai echipei Intelbet, rezultatul pentru casa de pariuri Unibet este unul favorabil in contextul actual al pietei din Romania. Unibet este un produs complet, care ofera cote bune...
Appstore
Google Play
Site optimizat pentru mobil
Viziteaza website-ul casei de pariuri
Start typing your username
Atasati poza
Atasati poza
24 mai ora 15:18
+
0
-
#
Am un cont blocat (barbarul1979) de mai bine de o luna la unibet. Ma puteti ajuta sa aflati motivul? Eu inca nu am reusit....
Raspunde
Administratorul
24 mai ora 20:02
+
0
-
#
Am primit un raspuns oficial de le Unibet: "acest cont este inca sub investigare, e un proces ce se pare ca va mai dura. Imediat ce sunt update-uri despre contului dansului, acesta va fi contactat in cel mai scurt timp"

Daca doresti ca intre timp sa schimbi casa de pariuri, iti recomand sa te inspiri din ratingurile noastre:

Ratingul pariorilor: intelbet.ro/rating-utilizator/
Ratingul in functie de oferta de pariuri Live: intelbet.ro/rating-live/
Ratingul in functie de cote: intelbet.ro/rating-cote/
Ratingul in functie de oferta sportiva: intelbet.ro/rating-oferta/

Toate casele de pariuri de pe site-ul nostru sunt legale in Romania, asadar stai fara grija.
Raspunde
25 mai ora 10:57
+
0
-
#
mersi oricum de ajutor. limbajul asta de lemn il primesc si eu de fiecare data
Raspunde
27 aprilie ora 10:27
+
0
-
#
Partea absurda la UNIBET este ca iti ia comision la fiecare depunere...comision 2,5% !
Raspunde
9 mai ora 14:33
+
0
-
#
Partea si mai absurda e ca acel comision il platesti daca nu stii cum sa retragi, prin transfer bancar comisionul este 0% si banii ajung a doua zi (pentru cei cu cont in Raiffeisen). Asa ca e absurd doar daca vrei tu sa fie absurd.
Raspunde
9 mai ora 15:50
+
0
-
#
Cel mai absurd este PetreMihai care nu intelege ce citeste: comisionul de 2.5% se incaseaza de catre UNIBET la depunere, NU(si) la retragere !
Raspunde
9 mai ora 16:16
+
0
-
#
E acelasi lucru si la depunere, daca stii cum sa depui, comisionul este 0, absurdul ramane absurd pentru ca unii asa vor.
Raspunde
17 ianuarie ora 14:29
+
0
-
#
Comentariul este transferat la Feedback
Arata
Raspunde
15 ianuarie ora 12:58
+
0
-
#
Comentariul este transferat la Feedback
Arata
Raspunde
11 decembrie ora 14:28
+
0
-
#
Must be very solid bookmaker. They are very big in Scandinavia.
Raspunde
Statistici pentru iulie / de la inceput
Top 10 Experti Profesionisti
Top 10 Pariuri Profit
Mironica (1) 14/0/7 +369 RON
Ioana (1) 10/0/10 +214 RON
Gavan 2/0/0 +200 RON
Karbacher (2) 10/0/10 +33 RON
Wallberg (1) 0/0/0 0 RON
Pardo 4/0/4 -16 RON
Salinas (1) 4/0/6 -148 RON
Alex 1/0/4 -280 RON
Nica (1) 4/0/6 -330 RON
Experti Pariuri Profit
Mironica (1) 14/0/7 +369 RON
Ioana (1) 10/0/10 +214 RON
Pardo 4/0/4 -16 RON
Salinas (1) 4/0/6 -148 RON
Statisticile pariorilor profesionisti, cu o rata de profitabilitate excelenta, demonstrata, raportata la un numar de minim 300 de pariuri.
Profesionisti Pariuri Profit
Gavan 2/0/0 +200 RON
Karbacher (2) 10/0/10 +33 RON
Wallberg (1) 0/0/0 0 RON
Alex 1/0/4 -280 RON
Nica (1) 4/0/6 -330 RON
Top 10 Experti Profesionisti
Top 10 Pariuri Profit
Pardo 180/0/141 +2 141 RON
Ioana (1) 160/0/172 +244 RON
Gavan 2/0/0 +200 RON
Karbacher (2) 10/0/10 +33 RON
Alex 1/0/4 -280 RON
Nica (1) 4/0/6 -330 RON
Wallberg (1) 92/2/91 -382 RON
Mironica (1) 243/1/181 -460 RON
Salinas (1) 116/0/116 -975 RON
Experti Pariuri Profit
Pardo 180/0/141 +2 141 RON
Ioana (1) 160/0/172 +244 RON
Mironica (1) 243/1/181 -460 RON
Salinas (1) 116/0/116 -975 RON
Statisticile pariorilor profesionisti, cu o rata de profitabilitate excelenta, demonstrata, raportata la un numar de minim 300 de pariuri.
Profesionisti Pariuri Profit
Gavan 2/0/0 +200 RON
Karbacher (2) 10/0/10 +33 RON
Alex 1/0/4 -280 RON
Nica (1) 4/0/6 -330 RON
Wallberg (1) 92/2/91 -382 RON