18+

Casa de pariuri Maxbet

Puncte forte

  • Depunerea minima este de doar 10 RON
  • Bonus fara depunere la inregistrare
  • Bonus la inregistrare de 900 lei (cel mai mare bonus platit integral in urma unei singure depuneri)

Puncte slabe

  • Conditii de rulaj grele atat la bonusul de inregistrare, cat si la cel fara depozit
  • Durata lunga de asteptare la retrageri
  • Live chat indisponibil
17 utilizatori au ales Maxbet
Pariez aici!

Maxbet ofera cote medii raportat la ceilalti operatori de pariuri de pe piata.

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al cotelor, dar si pozitia casei de pariuri online Casa Pariurilor in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de cote.

Fotbal
La ligile importante ale Europei, precum La Liga, Premier League, Bundesliga, Serie A, dar si competitii intercluburi precum Liga Campionilor sau Europa League, Maxbet opereaza cu o marja de profit de 5-6%, ceea ce ii plaseaza pe o pozitie medie din acest punct de vedere in clasamentul caselor de pariuri online din Romania.

De remarcat faptul ca la meciurile la care participa echipe mari, precum Real Madrid, Barcelona etc. cotele sunt sensibil mai bune fata de meciurile la care participa echipe de mijlocul clasamentului din aceleasi campionate puternice.

La ligile medii, precum Liga I, marja de profit se incadreaza in intervalul 6-7%.

Tenis
Marja de profit la tenis este mai mare decat in cazul fotbalului, fiind undeva in jurul valorii de 8% la turneele de ITF.

Baschet
La meciurile din NBA si alte ligi importante, marja de profit este in jur de 5%, asadar cote mai bune la baschet pe competitiile majore, decat la fotbal si la alte sporturi.

Cum a fost calculata marja.

Maxbet este o casa de pariuri online medie daca ne raportam la oferta de pariuri pre-meci.

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al cotelor, dar si pozitia casei de pariuri online Maxbet in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de cote.

Miza minima
Suma minima care se poate paria la Maxbet pe un cupon de pariere este de 0.4 RON.

Pariuri pe Handicap
Handicap European – Da
Handicap Asiatic – Nu
Totaluri Asiatice – Nu

Pariuri pe fotbal
Tinand cont ca in momentul analizei nu sunt in desfasurare campionate majore din Europa pentru a putea compara tipul si numarul de optiuni disponibile la meciuri de acest gen, am luat in considerare principalul turneu aflat in desfasurare si care poate fi foarte sugestiv in aceasta privinta, Euro 2016. Asadar la aceasta competitie majora, Maxbet ofera in jur de 125-135 de piete pre-meci, si se afla astfel in media pietei restului operatorilor online. Nu lipsesc pariuri populare precum: cote de meci, sansa dubla, total goluri, pariuri cu handicap european, scor corect, pauza/final, goluri si rezultatul pe reprize, primul gol si multe altele.

La aceste pariuri populare se adauga si o serie de pariuri mai deosebite precum: metoda primului gol, intervale cu minutul primului gol, repriza cu cel mai mare scor pentru fiecare echipa in parte, desfasurarea exacta a meciului (echipa gazda/oaspete sa inscrie prima si sa castige/faca egal/piarda).

Pariuri pe tenis
Un plus la acest capitol este faptul ca Maxbet are in oferta foarte multe din turneele ITF aflate in desfasurare, inclusiv calificarile de la acestea.

La turneele importante ATP si WTA precum Marele Slem de la Wimbledon aflat in desfasurare, ne sunt oferite aproximativ 25 de optiuni de pariere, insa din pacate doar la meciurile care se disputa pe ziua in curs. Pentru meciurile din ziua/zilele urmatoare, desi acestea fac parte din oferta, nu sunt oferite decat 4-5 speciale clasice precum scor corect seturi, castigator primul set, total game-uri si handicap game-uri.

Pariuri pe baschet
La competitiile majore, precum NBA, Maxbet ofera in jur de 40 de optiuni de pariere.

Sisteme de pariuri
La Maxbet, in afara de pariurile simple si pariurile multiple, ai posibilitatea de a juca sisteme.
In plus poti juca si bilete cu baza. Iti adaugi selectiile dorite pe bilet, apoi selectand tabul „Bankers” iti alegi pronosticurile dorite ca si baza bifand casuta corespunzatoare din dreptul lor, putand selecta mai multe baze. In final alegi sistemul cu care vrei sa combini bazele.

Optiuni speciale
Nu este disponibila optiunea „Cash Out” sau „Inchide pariul”.

Platforma de pariuri live oferita de Maxbet este una medie, in timpul folosirii nu am intampinat probleme grave precum intreruperi de lunga durata, optiunile de pariere oferite pentru meciurile de fotbal in desfasurare sunt similare cu cele disponibile inaintea partidei, undeva in jurul a 25 de speciale in cazul meciurilor din campionatele mai putin importante si existente in aceasta perioada a sezonului competitional in care a fost efectuata analiza.

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al ofertei de pariuri live, dar si pozitia casei de pariuri onlineMaxbet in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de oferta de pariuri live.

Majoritatea evenimentelor importante sunt disponibile si pentru pariuri live, la fel ca si optiunile de pariere cu oferta pre-meci, la care se adauga cateva tipuri de speciale caracteristice evenimentelor live.

De mentionat totusi ca din oferta live fac parte si foarte multe alte sporturi, precum evenimente de tenis din turnee mai putin importante precum cele Futures, si destul de multe la numar simultan, snooker, golf, baschet, darts etc.

Transmisiuni in direct
Pentru a putea urmari transmisiuni in direct trebuie ca balanta contului sa fie pozitiva.

Grafica si statistici
In timp ce pariezi live ai posibilitatea de a verifica statisticile meciului, avand in acelasi timp la dispozitie si o reprezentare grafica a desfasurarii meciului.

Calendar pariuri live
Este disponibil si un calendar al evenimentelor live unde sa putem verifica ce evenimente vor fi disponibile in avans.

Optiunea de a adauga la favorite
La Maxbet este disponibila aceasta optiune de a adauga la favorite evenimente live, fiind astfel foarte usor sa urmarim doar evenimentele care ne intereseaza.

Bonusuri

100% pana la 900 RON

Pentru toti jucatorii noi Maxbet ofera un bonus de bun venit de 100% pana la 900 RON.

Tot ce trebuie sa faci este sa te inregistrezi, sa iti deschizi un cont nou si sa finalizezi procesul de verificare. Dupa finalizarea procesului de inregistrare si verificarea contului trebuie sa depui o suma minima de 30 RON pentru a primi un bonus de 100%. Bonusul maxim care poate fi revendicat este de 900 RON.

Despre casa de pariuri

Maxbet este unul dintre cele mai noi nume de pe piata pariurilor online din Romania, la sfarsitul anului 2015 aplicand pentru licenta provizorie din partea ONJN. Organizatorul de jocuri de noroc Maxbet este controlat de o companie inregistrata in...
Viziteaza website-ul casei de pariuri
Statistici pentru mai / de la inceput
Top 10 Experti Profesionisti
Top 10 Pariuri Profit
Salinas (3) 11/0/5 +426 RON
Solomon 9/0/6 +145 RON
Ioana (5) 9/0/10 +40 RON
Mironica (3) 16/0/11 -112 RON
Wallberg 5/0/6 -143 RON
Pardo (3) 11/0/10 -149 RON
Beburishvili 5/2/7 -297 RON
Experti Pariuri Profit
Salinas (3) 11/0/5 +426 RON
Ioana (5) 9/0/10 +40 RON
Mironica (3) 16/0/11 -112 RON
Pardo (3) 11/0/10 -149 RON
Statisticile pariorilor profesionisti, cu o rata de profitabilitate excelenta, demonstrata, raportata la un numar de minim 300 de pariuri.
Profesionisti Pariuri Profit
Solomon 9/0/6 +145 RON
Wallberg 5/0/6 -143 RON
Beburishvili 5/2/7 -297 RON
Top 10 Experti Profesionisti
Top 10 Pariuri Profit
Pardo (3) 167/0/127 +2 293 RON
Ioana (5) 140/0/146 +460 RON
Solomon 97/0/83 -173 RON
Wallberg 90/2/88 -242 RON
Salinas (3) 105/0/99 -350 RON
Beburishvili 73/17/63 -390 RON
Mironica (3) 208/1/161 -967 RON
Experti Pariuri Profit
Pardo (3) 167/0/127 +2 293 RON
Ioana (5) 140/0/146 +460 RON
Salinas (3) 105/0/99 -350 RON
Mironica (3) 208/1/161 -967 RON
Statisticile pariorilor profesionisti, cu o rata de profitabilitate excelenta, demonstrata, raportata la un numar de minim 300 de pariuri.
Profesionisti Pariuri Profit
Solomon 97/0/83 -173 RON
Wallberg 90/2/88 -242 RON
Beburishvili 73/17/63 -390 RON