sandy70
Bloguri14
Comentarii19
Despre mine

Bloguri

  • 2+ de 2 ori
  • Astazi incep un proiect in care voi plasa cate un bilet combo cu 2 meciuri in care cred eu ca se vor marca cel putin 2 goluri. Pentru azi am ales partidele dintre Viitorul cu CSMS Iasi si Dijin cu Monaco. Viitorul - CSMS Iasi = 2+ (1,363) Dijon - Monaco = 2+ (1,20) cota finala: 1,63 (Fortuna).
    29 puncte • Pozitia 34 • 0 urmaritori
    Avem parte de un derby pe Ion Oblemenco!
    Barcelona primeste vizita Valenciei in runda a 4-a a primei ligi din Spania.
    Miercuri va avea loc Supercupa Europei intre Liverpool si Chelsea, tu putand sa obtii cote marite pentru victoria oricarei echipe.
    In al doilea meci al Romaniei la Campionatul European de tineret ni se ofera cota 7.00 pentru victoria Angliei si 41.0 pentru cea a „tricolorilor”.
    Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Biletul Zilei - 19 ianuarie 2019, format din doua evenimente, RB Leipzig - Dortmund si Arsenal - Chelsea, la o cota totala de 2.66.
    Miercuri, 2 ianuarie, Premier League ne pune la dispozitie o serie de partide foarte interesante, competitie de unde am ales sa extrag cota 2 de astazi.
    Rareori duelul dintre Barcelona si Real Madrid ne-a dezamagit, de cele mai multe ori asistand la un meci spectaculos cu multe goluri. In ultimele 28 intalniri directe, indiferent de competitie, au fost marcate cel putin doua reusite. Este foarte greu de crezut, asadar, ca acum nu se va marca nici macar o data. Prin urmare, ar trebui sa profiti de promotia casei de pariuri Betfair, care ofera o cota marita pentru minim un gol in El Clasico.
    Se spune ca o defensiva buna te poate ajuta sa castigi un meci, lucru partial adevarat. Nu multe sunt formatiile care pornesc bine un campionat din punct de vedere defensiv, pentru ca apoi sa dea rateuri la acest capitol. Asta mai ales daca formatia respectiva nu este una de top, ci mai degraba de mijlocul clasamentului. In cele de mai jos iti propun sa vedem un top al celor mai bune defensive de pana acum in acest sezon, printre acestea numarandu-se si echipe de la care, sincer, nu ne asteptam sa se descurce atat de bine.
    Tipsterul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda Pontul Zilei din 29 Septembrie, intr-o cota de 1.55, de la mecul pe care Beijing Guoan urmeaza sa-l aiba in compania lui Shanghai SIPG, din prima liga de fotbal a Chinei.
    Tipsterul Legalbet, IulianGGMU, a alcatuit cota 2 pentru 28 August din doua evenimente programate in Champions League, AEK Atena - MOL Vidi, respectiv Dynamo Kiev - Ajax Amsterdam. Analiza meciurilor cat si pronosticurile interesante le puteti avea si pe site.
    Tipsterul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda Biletul Zilei 27 august 2018, cu doua evenimente din campionate europene, respectiv Liga 1 Betano si Serie A. Inceputul de saptamana vine cu doua meciuri interesante, FC Botosani si Sepsi se vor infrunta, pentru ca in campionatul Italiei sa avem prologul rundei a doua, cu AS Roma si Atalanta in prim-plan, cele doua ne aduc o cota finala de 2.38 la agentia de pariuri Betano.
    Turneul de la Wimbledon a ajuns la faza semifinalelor, unde s-au calificat Jeļena Ostapenko (Letonia), Angelique Kerber (Germania), Julia Görges (Germania) şi Serena Williams (SUA). Conform Betano, jucătoarea Serena Williams este favorită, având cota 1.95, deşi are 36 de ani şi a născut o fetiţă în septembrie 2017.

    Ieri am inceput cu stangul. Daca arbitrul vedea ca mingea a depasit linia portii la lovitura libera a Viitorului, totul era ok. Acum incercam din nou. Pentru azi am ales, iar, un meci din Romania si unul din Belgia. Dinamo - Steaua = 2+ (1,45) Kortrijk - Mouscron = 2+ (1,222) cota finala: 1,77 (eFortuna).

    Astazi incep un proiect in care voi posta cate doua partide in care cred eu ca se vor marca minim 2 goluri. Sa vedem daca timp de o luna voi fi pe plus sau nu.

    Comentarii
    Concurență de experți experți
    Primit! Mulțumesc!
    4 septembrie 2021
    Concurență de experți experți
    Da. Acum.
    10 aprilie 2020
    Porunca 1 a pariorului – sa nu “donezi” bani caselor de pariuri
    Corect. Daca nu esti pasionat de sport, nu are rost sa joci la pariuri sportive.
    13 ianuarie 2020
    Porunca a cincea a pariorului : fii istet, foloseste mici trucuri de pariere
    Foarte interesanta aceasta expunere si foarte la obiect, numai ca multi pariori nu au rabdarea necesara pentru a pune in aplicare aceste reguli si joaca haotic, la intamplare. Acestia sunt cei care au facut bani usor, fara munca, si nu le pare rau dupa ei. Dar de cele mai multe ori ei sunt cei ce castiga. Au ”bulan”, cum se zice-n popor. Eu as vrea sa vina un parior sa-mi dovedeasca cu biletele jucate si analizate de el ca a reusit sa faca o mica avere. Dar nu cred ca exista cineva. Parerea mea.
    3 ianuarie 2020
    Porunca a noua a pariorului - analizeaza meciurile in mod profesionist
    Daca joci pe sume considerabile chiar ar fi obligatoriu sa faci o analiza amanuntita dupa criteriile enumerate in articol, dar daca pui sume mici, doar pentru distractie, eu cred ca poti pune mai ales dupa intuitie si sa ai cat de cat ceva cunostinte despre fenomenul sportiv.
    3 decembrie 2019
    Concurență de experți experți
    A intrat azi la 15:13:51
    11 decembrie 2018
    Concurență de experți experți
    Au intrat. Mersi! Sa speram ca reusesc sa-l valorific.
    4 octombrie 2018
    Concurență de experți experți
    OK. Mulțumesc!
    3 mai 2018
    Concurență de experți experți
    Au fost creditate azi.
    12 august 2017
    Castiga 500 RON pentru pronosticurile tale de la Cupa Confederatiilor!
    Parcă se lua 2p pentru cine ghicește diferența de goluri.
    18 iunie 2017
    Concurență de experți experți
    Vezi ca nu-i arata direct. Dai click pe balanta si-ti apare in jos bonus token.
    3 februarie 2017
    Concurență de experți experți
    Multumesc!
    2 februarie 2017
    Concurență de experți experți
    Merge pe mai multe bilete. Eu joc cate 10 lei.
    3 noiembrie 2016
    Concurență de experți experți
    Daca astazi la Djurgarden - Hacken marcheaza ambele, termin pe 2, daca nu pe 3 ca ma depaseste radhhooo. Daca batea Betis aveam sanse la locul 1. Daca, daca, daca.....
    31 octombrie 2016
    Statistica platilor concursurilor Intelbet
    Concursuri foarte bune cu premii destul de bunicele. Foarte promti in acordarea premiilor. Totul e ok. Daca s-ar putea si alte concursuri cu sponsorizari de la alte case de pariuri, ca tot le faceti reclama pe aici.
    3 octombrie 2016
    Concurență de experți experți
    Au intrat.
    2 septembrie 2016
    Copy the token