Reclamatii
Rezolvat

Cota revizuita fara motiv

9 aprilie 2021, 12:44
5

Am plasat la Betano 3 bilete cu sume maricele. 2 nu au ieșit, ok se intampla. Cel de al 3-lea a iesit și a fost validat. A fost plasat cu 2000 pe o cota de 1,80 si am castigat 3600. Dimineata ma trezesc cu un mail care spune ca a fost revizuita cota si am luat doar 2700. Cum e posibil? Era un turneu mare si o jucatoare importanta, Ashley Bartey. Cota nu era gresita, era 1,80 la break. Ce pot face?

Suma: 3600 RON
Atâta timp cât ei ti au oferit cota pe care tu ai pus banii nu are cum sa zica că au greșit cota sau alte baliverne. Trebuie făcute cât mai multe sesizări la protecția consumatorului, așa am pățit și eu sa îmi fure banii din cont pe premiza că au avut ei o greșeală si au trebuit să îmi anuleze pariul. Greșeala se plătește!
RECLAMATIE LA PROTECȚIA CONSUMATORULUI, SUNT NISTE HOȚI INFECȚI, NUMAI CHESTII DE GENUL FAC !
Salut. Văd că e un meci jucat live, iar aici apar des greșeli în stabilirea cotelor. Iar regulamentul îi acoperă pentru eventualele erori apărute. Betano este, totuși, o casă de pariuri serioasă. O să le trimitem și lor sesizarea ta.
Dar nu a fost nicio greșeala. Ei pot spune oricand cã a existat o greșealã și sunt acoperiți? Mai ales ca am pus mai multe pariuri pe "castigator game" in acel meci, care au fost pierdute și cele pierdute nu au avut vreo problema, ci doar cel castigator.
"
Comentariul a fost editat
Am trimis sesizarea ta către Betano. Insistă și tu cu solicitările, vezi ce răspuns primești
Copy the token