Reclamatii
Rezolvat

Restrictionarea retragerilor

14 iulie 2020, 16:15
4

Va salut! De aproximativ o saptamana ma chinui sa retrag lei de la Casa pariurilor. Mi-au blocat sectiunea de retragere. Mi-au solicitat o multime de documente, selfie dupa cartea de identitate, dupa cardul bancar, extras de cont si o poza selfie pe o foaie alba pe care sa scriu data cand mi-am facut contul si suma pariata prima data iar dupa voi fi contactat pe Viber. Nu stiu cum pot afla exact cand mi-am facut cont. In sectiunea tranzactii imi aprea suma cu prima depunere de prin 216. Am trimis acea data cu suma si mi-a respins cererea. Ce este de facut?A mai trecut cineva prin aceasta situatie?

Suma: 34000 RON
M1ha1
0
e un pic de abuz aici , nicaieri in normele onjn nu scrie de selfie, viber ...iar dat cred ca o poti afla de pe email..banuiesc ca ai primit un email de la ai cand ai deschis contul
Rafa
Tipster
0
Salut. Ar trebui sa consulti aceasta sectiune de reclamatii, e foarte posibil sa gasesti o speta asemanatoare cu a ta. Pentru sumele mari, procesul de verificare dureaza oricum mai mult timp, dupa cum vezi si din alte reclamatii. Din pacate, nu stim ce inseamna acest "mai mult timp" la Casa Pariurilor. Sfatul nostru e sa insisti cu cererea de retragere, datele pe care le cer sunt cel putin ciudate.
Cat timp dureaza pentru sumele mari ? Incerc sa retrag acuma o suma de 4000 de ron si imi cere extras cont etc, si culmea contul de pe care sa depus este de anglia.

Sunt curios daca voi primi banii.
Am trimsi toate documentele cerute. Nu stiu sigur cand mi-am creat contul. Nu am dat importanta acestor date nestiind ca vor fi cerute in momentul retragerii. Sunt hotarat sa ma fac o plancere la protectia consumatorului si la Oficiul national pentru jocuri de noroc si daca nu se rezolva cazul ma voi consulta cu un avocat
Copy the token