Reclamatii
Rezolvat

Probleme retragere!

31 ianuarie, 17:54
2

Buna ziua!Am castigat suma de 5000 ron ,pe netbet,la predictia ta zilnica,iar pe data de 25 ianuarie, dimineata,am facut o cerere de  retragere de 4800 lei,pe cardul meu ING,(cardul cu care am si depus)tot pe 25 ianuarie,am primit mesaj de la ei ca cererea mea e in curs de procesare,mi s-a cerut sa trimit poza cu buletinul in mana,poza card fata/verso,toate documentele fiind receptionate si procesate cu succes pe email,cat si pe site-ul netbet,aparandu-mi msj contul a fost verificat si validat cu succes,dar si dupa toate aceste verificari,pe 26 ianuarie,cererea mea de retragere era tot in curs de procesare,trimit iar  email la si primesc messaj ca pentru validarea retragerii,mai este necesara o verificare telefonica,bun. seara,la ora 17:37 sun la +40312297434, relatii clenti,vorbesc aprox.3 min cu un operator netbet,raspund la intrebarile pe care mi le pune necesare pentru verificare,si la final imi zice ca banii ar trebui sa intre pe card in maxim 2 zile lucratoare,asta a fost vineri,azi e deja miercuri si nu s-a rezolvat nimic,imi apare la fel ca joi,cererea mea de retragere e in asteptare,status in curs de procesare. trimis azi mesaj pe email la la ora 12:35,si am primit raspuns la ora 15:12  si anume:"Vă mulțumesc pentru mesajul trimis situația dvs. către departamentul abilitat pentru verificări suplimentare.Vă vom notifica prin email de răspunsul acestora de îndată ce îl se pare o totala bataie de joc,astept de joi,cu toate verificarile efectuate cerute de ei,si asta e mesajul pe care mi-l trimit ei?ce verificari sa mai fac?Rog rezolvarea problemei cu retragerea anticipat!

Suma: 4800 RON
SuportNetBet
Reprezentantul casei de pariuri
2
Buna ziua,

Va multumim pentru fidelitatea dumneavoastra si ne cerem scuze pentru dificultatile intampinate. Dorim sa va asiguram ca suntem un site care isi respecta clientii dar anumite proceduri de verificare dureaza mai mult timp, de aceea sunt mici intarzieri. Ne bucuram ca am putut ajuta in solutionarea problemei!

Cu stima,

Echipa de Suport NetBet
S-a rezolvat intre timp,am primit banii acum cateva minute,apreciez rapiditatea cu care s-a solutionat problema retragerii mele.Multumesc mult,o seara frumoasa!
Copy the token