Reclamatii
Rezolvat

Netbet mi-a închis contul pentru “verificari multiple” cu bani in cont din Bonus!

1 septembrie 2023, 18:32
1

Buna ziua, am deschis cont la netbet și am jucat pe bonusurile de bun venit (doar primul Bonus și al doilea) iar când am depus 100 lei pentru al doilea Bonus de bun venit, am primit rotirile gratuite și banii Bonus dar și o specială la jocul the Dog house megaways iar după rularea primului Bonus am ajuns sa îl rulez și pe cel de al doilea ( specială la jocul the dog house megaways) iar când am ajuns la suma de 800 lei am lăsat asa pentru a juca a doua zi, iar apoi am găsit contul închis pentru “verificări multiple” iar cei de la netbet au tras de timp cerând de fiecare data câte ceva diferit, nu înțeleg de ce nu a cerut tot de odată, iar acum contul meu a fost redeschis fata bani in el și mi a fost spus ca nu se poate remedia problema, poate sa mi ofere doar 100 rotiri gratuite la the Dog house megaways pe miza de 0,20 lei. Nu este normal ce se întâmpla, am cerut cele 100 de rotiri plus o specială la jocul the Dog house megaways pe miza de 4 lei pentru a fi corect, deoarece de acolo făcusem cei 742,20 lei. Rog remedierea problemei, mulțumesc frumos. O zi frumosa!

Suma: 100 RON
SuportNetBet
Reprezentantul casei de pariuri
0
Buna ziua

Va multumim in primul rand pentru sesizare.

Referitor la mentiunea dvs. despre inchiderea contului NetBet, dorim sa va informam ca departamentul pentru prevenirea fraudei poate efectua verificari de rutina, in cursul carora se pot solicita din partea jucatorilor documente aditionale. Odata ce documentele sunt furnizate si avem o rezolutie pentru contul verificat, acesta este redeschis fara nicio problema.

In ceea ce priveste bonusul mentionat de dvs., acesta a expirat in intervalul in care contul a fost inchis. Toate bonusurile au o perioada de valabilitate ce nu poate fi modificata in nicio maniera.

Suma bonus de care dispuneati pe contul de jucator la momentul inchiderii acestuia v-a fost returnata, va puteti bucura de aceasta incepand de acum.

Cu stima,
Echipa de Suport NetBet
Copy the token