AlCapale
Bloguri
Comentarii
Feedback1
Reclamatii2
Despre mine

Bloguri

Nicio postare deocamdata
Comentarii
Nicio postare deocamdata
Reclamatii
La astia de la Casa la tremura chilotii pentru sume de 500-1500 de lei. Am avut o retragere acum cativa ani de 1500 de lei. Voi chiar credeti ca escrocii asta va platesc voua milioane? Cand depui nu iti mai cere nimeni nimic.. cand este vorba de retras iti inchide contul. Sa nu mai zic ca cei de la suport sunt analfabeti. Trebuie desfintati si dati in judecata si inchisi definitiv. Asemenea agentii nu ar trebui sa existe si nu ar trebui sa mai joace nimeni la ei. 
In agentie dau telefoane pentru sume de 10-20 de lei. Voi chiar credeti ca escrocii asta va platesc voua milioane? Trebuie desfintati si dati in judecata si inchisi definitiv. Asemenea agentii nu ar trebui sa existe si nu ar trebui sa mai joace nimeni la ei. 
Recenzii
Puncte forte:
Au facut platile de ron in rest nu stiu ce mai am de spus..
Puncte slabe:
Am jucat la Ruleta Superbet din castig si mi-au luat tot intr-o singura noapte. de ron, aproape 9000 de euro. Puneai toata tabla si iti dadea unde nu puneai, sarea bila din numar efectiv. Daca ai pariu foarte mare pe numar cu speranta sa recuperezi (4500-5000) iti sare bila din numar si iti da dauna totala, aveti grija cu ruleta ca va ia tot au oamenii lor care stiu cum sa invarta ruleta ca sa acorde cele mai mici castiguri. 

AlCapale

Pariaza la
Copy the token