DELETED_65ccb72a92fdd
Bloguri
Comentarii2
Feedback2
Reclamatii5
Despre mine

Bloguri

Nicio postare deocamdata
Comentarii
Blocarea contului și anularea banilor
Asa am.patit și eu! M au încurajat sa joc apoi mi au blocat contul când trebuia sa primesc cashback și un premiu. Nu mi a mai răspuns nimeni pe mail. Trebuie reclamati inclusiv la Malta, de unde obțin licenta! 
13 februarie
Înșelăciune
Legata am vrut sa spun, pe cont. L au desfiintat din motive de joc responsabil. Serios? Când ei ma rugau sa nu renunț ca voi avea castiguri mari...sunt niște mincinoși!!!
12 februarie
Reclamatii
După îndelungate sesizari problema mea s a rezolvat! 

Autoexcludere abuziva

Se analizeaza
Am depus mai multe sesizari ieri și am constatat că am fost autoexclusa im mod abuziv, înainte de a mi se da banii. Rog luați masuri!
Buna seara! As dori sa va aduc in atentie o fapta nelegala pe care reprezentantii maxbet au savarsit o fata de persoana mea. O sa incep prin a va spune ca dupa cateva depuneri, am fost contactata de catre un manager de cont, pe nume ANDREAS, care insista sa dicutam pe wtsapp orice problema. Eu am preferat sa discut pe chat dar, de fiecare data imi spunea sa intru pe telefon sa i spun orice probleme am sau experiente pe site si nu numai, ca dansul este acolo permanet. In momentul in care am inceput sa pierd i am spus ca doresc sa inchid contul. Acesta mi a sugerat sa nu ma grabesc, sa iau o pauza, pentru ca pe alte platforme nu gasesc atatea oferte. am acceptat si reluand jocul am vazut ca in continuare pierd. Acesta mi a spus ca voi primi astazi 12.02.2024, cashback in valoare de cel putin 9000 lei si daca mai joc se adauga 10%. Cu doua zile inainte de a primi cashback, contul mi a fost suspendat. Am intrat in panica stiind ca am de recuperat niste bani si ca participasem la un turneu unde castigasem 300 de lei. Am incercat sa obtin informatii de la reprezentantii maxbet, toti spunandu mi ca nu stiu despre ce este vorba. ulterior, un manager VIP Danut P m a asigurat ca voi primi banii cashback. Am toate mesajele. Astazi de dimineata am fost contactata de catre managerul meu ANDREAS, care mi a spu ca i pare rau de cele intamplate in weekend si sa astept 30 de minute sa primesc banii. Am asteptat si verificand contul, am constatat ca acesta fuseses inchis definitiv, Am incercat sa discut cu acest ANDREAS, dar nu a raspuns. Dupa multe telefoane date si solicitari pe email si pe wtsapp, mi a raspuns sec, ca nu este decizia lui apoi, m a blocat. Va rog sa verificati si sa luati masurile care se impun, urmand a ma adresa inclusiv instantei de judecata Oficiului pentru Jocuri de Norc Si oficiului pentru protectia consumatorului. Totodata voi face publica situatia mea. consider ca este un mod de operare bine pus la punct!

Înșelăciune

Se analizeaza
Mi au închis contul și nu mi au mai dat cashback ul! În mod abuziv După ce i am rugat și mi au promis ca mi dau banii....m au blocat și pe tel! Rusineeeee

Înșelăciune

Se analizeaza
Bună seara! Astăzi mi au închis contul de joc, știind și rugandu i sa nu o facă pana nu primesc cashback ul și premiul de la turneu. Mi l au închis abuziv, după ce 2 zile l au suspendat, ptr ca le am relatat niște nereguli. Managerul de cont mi a blocat nr. Acest manager a fost cel care a tras efectiv sa mai joc la ei sa nu renunț ca voi avea beneficii. Va rog! Luați masurile legale! Am mesajele lor prin care mi promiteau ca voi primi banii! M au pus sa stau la 00 legata sa primesc cashback. În bătaie de joc. Va rog din suflet! Faceți dreptate!
Recenzii
Puncte forte:
Puncte slabe:
Bătaie de joc!!!!!! 
Puncte forte:
Puncte slabe:
M au înșelat, mințind ca urmează sa primesc cashback 10000 lei și 300 lei castigasem la un turneu. Cu 2 zile înainte de a mi pune banii, mi aubrestrictionat contul. I am întrebat de ce și dacă mai primesc banii. M au asigurat ca da! Iar în ziua în care trebuia sa primesc cashback ul, mi au blocat contul și managerul meu de cont. m a blocat pe tel. Fără niciun motiv! Atenție la ei! Asta e mod de operare! Își baga banii în buzunar! 
Utilizatorul este blocat

DELETED_65ccb72a92fdd

Pariaza la
Copy the token