dragoshp_86
Bloguri
Comentarii
Feedback1
Despre mine

Bloguri

Nicio postare deocamdata
Comentarii
Nicio postare deocamdata
Recenzii
Puncte forte:
Acest feedback a fost transferat de catre administrator din sectiunea de Reclamatii. Nu au fost aspecte pozitive mentionate de catre utilizator
Puncte slabe:
In regulamentul legat de baseball scrie asa.
3.12 BaseballÎn cazul în care un meci este amânat sau reprogramat pentru o altă dată (ora locală), toate pariurile realizate pe acel meci vor fi stabilite cu cota 1,00.

3.12.1 Pariuri pe meci Rezultatul final include reprize suplimentare.3.12.2 Aruncătorii: Aruncătorii specificați de noi (dacă există) trebuie să înceapă jocul ca primul aruncător al echipei pentru ca pariul să fie valid. Dacă sunt schimbări la aruncători în cadrul evenimentele unde noi am specificat un aruncător, toate pariurile sunt declarate nule și mizele vor fi returnate (de asemenea contează și pariurile pe Totale).3.12.3 Inning-uri: Pentru pariurile pe Câștigătorul Jocului, un joc este considerat oficial odată ce s-au incheiat cel puțin cinci reprize (4.5 dacă echipa gazdă conduce). Pentru Total-uri și Handicap, toate cele nouă reprize trebuie să fie incheiate pentru ca pariul să fie considerat valid (8.5 dacă echipa gazdă conduce), altfel pariurile vor fi declarate nule și mizele vor fi returnate, cu excepția cazului în care rezultatele pariurilor sunt deja stabilite.3.12.4 Pariuri pe prima repriză (4.5 inning-uri) Toate pariurile pe prima repriză din baseball (4.5 innings) se vor decide pe baza scorului de la mijlocul celui de-al 5-lea Inning (4.5).Eu am plasat ieri un pariu de tip rezultatul meciului (adica de tipul 1X2) pe victorie oaspeti.S-a ajuns cu meciul in repriza a 8-a (din 9 reprize obligatorii, daca nu au loc si eventuale prelungiri, pt ca in baseball la americani un meci nu se poate termina egal). Din cauza vremii meciul a fost oprit in repriza a 8-a la scorul de 6-3 pt oaspeti si betano a decis sa imi dea cota 1 si sa imi returneze miza.Dupa cum se poate vedea in regulament scrie ca pariurile pe castigator meci (adica rezultat incluzand eventualele prelungiri) se valideaza daca s-au disputat cel putin 5 reprize. Si tot acolo scrie ca pt pariurile pe totaluri sau handicap se returneaza miza in cazul unui meci incomplet.Doar ca nu zice nimic nicaieri despre ce se intampla cu un pariu pe rezultatul meciului (care este identic cu castigator meci, cu exceptia faptului ca ofera in plus si posibilitatea de egalitate dupa 9 reprize). Si cei de la Betano considera ca pt orice alt pariu care nu este mentionat in regulament se returneaza mizele.
Eu unul sunt sigur, daca in momentul suspendarii meciului gazdele erau in avantaj pierdeam toti banii pariati pe motiv ca in regulament scrie ca doar pt pariuri pe totaluri si handicap se returneaza mizele.
Le-am si sugerat sa modifice articolul din regulament sa sune ceva de genul "Pentru totaluri, handicap sau orice alt tip de pariu nementionat explicit anterior, toate cele nouă reprize trebuie să fie incheiate pentru ca pariul să fie considerat valid" dar pe ei nici nu ii intereseaza ca au regulamentul vag si incomplet si profita de el in functie de situatie, ca ei sa iasa pe plus si clientul pe minus.

dragoshp_86

Copy the token