Intelbet nu este o casa de pariuri. Continutul de pe site are scop pur informativ. 18+
Tasteaza "@" inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul.
 
18+

Casa de pariuri Superbet

16
utilizatori pariaza aici
HANDICAP ASIATIC TRANSMISIUNI LIVE

Despre Superbet


Pana la jumatatea  anului trecut Superbet exista in Romania doar ca agentie de cartier, una care se bucura de un succes destul de mare. Astfel, Superbet a decis sa se mute si in mediul online, luand, in prima faza, o licenta provizorie, iar in septembrie 2016 obtinand-o pe cea pentru 10 ani. Accesand site-ul lor, observam o interfata cam incomoda, ca sa fim sinceri. Este adevarat, avem atat oferta urmatoarelor 3, 6, 12 ore, cat si a zilelor ce urmeaza, insa pentru a parcurge toata oferta trebuie sa scrollezi destul de mult, ceea ce la alte case de pariuri online nu se intampla.

De asemenea, nu poti vedea programul intreg al unei runde(daca aceasta se intinde pe mai multe zile), decat daca petreci cateva minute  pe site. Optiunile de pariu pentru un eveniment nu sunt nici ele prea bogate, Superbet dandu-ne impresia ca doreste sa nu faca schimbari prea mari, din acest punct de vedere, fata de oferta gasita offline. Superbet are insa si puncte tari, pe care va lasam sa le descoperiti mai jos.

Monede disponibile la deschiderea contului
 
 • RON – Da
 • Euro – Nu
 • Dolar american – Nu
 • Lira sterlina – Nu

Metode de depunere
 
 • Cu bani cash direct in agentie
 • Card bancar
 • Skrill
 • Paysafecard

Metode de retragere
 
 • Confirma online in agentia de unde doresti sa retragi, banii fiind apoi disponibili pentru colectare direct din agentia respectiva
 • Card bancar
 • Skrill

Timpul de procesare al tranzactiilor
 
 • Depozit instantaneu pentru toate metodele
 • Retragere prin agentii offline: 1 zi
 • Retragere prin card bancar: 3-6 zile lucratoare
 • Retragere prin Skrill: procesare imediata

Caracteristici ale tranzactiilor

Depunerile si retragerile trebuie efectuate prin aceeasi metoda de plata. Este foarte important sa spunem ca Superbet nu percepe comision pentru nicio metoda nici la depunere, insa nici la retragere.

Depunerea si retragerea minima in agentii este de 10 RON, cea maxima fiind de 40 000 RON. Depunerea minima prin card bancar, Skrill si Paysafecard este 20 RON, retragerea minima fiind tot 20 RON prin card bancar si Skrill. Depunerea maxima prin toate cele 3 metode online este 20 000 RON, iar retragerea maxima prin card bancar si Skrill este tot 20 000 RON.

Pentru verificarea conturilor Superbet va solicita, in general, copia dupa cartea de identitate.

Superbet este un operator de jocuri de noroc la distanta care a obtinut dreptul de organizare si exploatare de jocuri de noroc online prin licenta nr. L1160659W000328 emisa de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc, valabila din data de 1.09.2016 pana pe 31.08.2026.

Suma minima care se poate paria la Superbet pe un cupon de pariere este de 2 RON.

In afara de fotbal, la Superbet mai poti paria pe tenis, baschet, handbal, hochei pe gheata, fotbal american, rugby sau box.

Pariuri pe handicap

Handicap European – Nu
Handicap asiatic – Da 
Totaluri asiatice – Da

Pariuri pe fotbal

La casa de pariuri Superbet puteti paria pe foarte multe campionate, respectiv meciuri inter-cluburi sau inter-tari, insa oferta unui eveniment este modesta fata de alte case de pariuri, lucru care insa ar putea fi privit si ca un avantaj. Pana la urma, casele de pariuri ne pun la dispozitie atatea optiuni pentru a incerca sa ne incurce in ceea ce priveste pariul pe care vrem sa il plasam. Printre optiunile oferite de Superbet le avem, totusi, pe cele mai importante: rezultat final, total goluri, handicap asiatic, rezultatul primei reprize, rezultatul celei de-a doua reprize, Da gol/Nu da gol, Primul gol, Scor corect etc. . Pentru ligile de top, respectiv pentru cupele europene, Superbet ofera aproximativ 30 optiuni de pariere, printre acestea amintind si numarul golurilor din respectiva etapa, optiune care nu se intalneste la o alta casa de pariuri decat foarte rar.
 
Pariuri pe tenis

Pentru turneele ATP si WTA Superbet ofera aproximativ 15 optiuni de pariu, la fel intamplandu-se si la turneele challenger sau la unele turnee ITF. De cele mai multe ori insa, la turneele ITF ni se pune la dispozitie doar rezultatul final. Printre optiuni se numara castigatorul meciului, castigatorul primului set, castigatorul celui de-al doilea set, castigatorul primului set si rezultat final, total game-uri, total seturi etc. .
 
Pariuri pe baschet

Pentru NBA si competitiile europene sunt puse la dispozitie aproximativ 15 optiuni, in vreme ce pentru majoritatea ligilor interne avem doar 5 optiuni. Printre acestea enumeram castigatorul meciului (cu si fara prelungiri), total puncte, handicap asiatic etc.
 
Sisteme de pariuri

Nu sunt disponibile decat pariuri simple si pariuri multiple
 
Optiuni speciale

Optiunea de cash out este indisponibila. In schimb, Superbet ofera in fiecare zi optiunile Super cota, Super 6 si Super extra. Super cota ofera cote mai mari pentru rezultatul final al unui eveniment de fotbal, tenis, baschet sau alte sporturi, putandu-se combina cu orice alt meci. Pe un bilet care contine un meci Super Extra trebuie sa jucati minim alte 5 meciuri, in vreme ce la Super 6 ni se ofera 6 evenimente de fotbal, toate variantele de rezultat final avand aceeasi cota. Pe biletul de joc trebuie sa apara toate aceste 6 meciuri.

Oferta este diversificata, evenimentele importante si nu numai beneficiind de cel putin 30 optiuni de pariere. Din optiunile de pariere nu lipsesc cele de baza.
 
Transmisiuni live

Un avantaj al acestei case de pariuri consta in oferirea transmisiunilor live, care nu sunt deloc putine.
 
Grafici si statistici

Indisponibile, insa puteti verifica rezultatele anterioare ale acelui campionat, accesand butonul aflat in stanga paginii principale a unui eveniment live.

Calendar pariuri live

Indisponibil

Optiunea de a adauga la favorite

Daca sunteti interesat de anumite meciuri, aveti posibilitatea de a le marca, avandu-le astfel mereu in fruntea listei evenimentelor live.

Optiuni speciale

Cu ajutorul functiei ’’Cautare’’ puteti cauta un anumit eveniment live

Sporturi virtuale

Din oferta Superbet fac parte urmatoarele sporturi virtuale: Curse caini, curse cai, fotbal si tenis, la acestea adaugand jocurile virtuale Lucky Six si Lucky X.

Cazino

Categoria in care incadreaza Superbet jocurile de cazino se numeste ’’Jocuri’’, acestea fiind: ca la aparate (slots), Ruleta, Video Poker, Jocuri de masa si Arcade, insa observam cu stupoare ca lipsesc jocurile de blackjack. In total sunt 60 jocuri de cazino, cele care va starnesc interesul putandu-le adauga la ’’Favorite’’.

Loto

Superbet este singura casa de pariuri online licentiata ce va permite sa plasati pariuri pe loteriile din intreaga lume.

Poker

Indisponibil

Cazino Live

Indisponibil

Bonusul de inregistrare este un pariu gratuit (rambursare) de 50% pana la 250 RON, daca primul tau pariu plasat pe orice piata, in afara de Jocuri, este necastigator. Pentru ca rulajul sa fie complet, trebuie sa pariezi bonusul de 5 ori la pariuri sportive pe cote minime de 1.5. In cazul unui bilet tip sistem, cota minima totala a celei mai mici combinatii trebuie sa fie 1.5 pentru a conta la rulaj. Daca rulezi bonusul la Jocuri, acesta trebuie rulat de 20 ori, cerinta ce trebuie indeplinita in maxim 30 zile. La Jocuri (sau Cazino) bonusul de inregistrare este de 100% pana la 1 000 RON. Acesta trebuie rulat de 20 ori doar pe jocuri de cazino, rulajul trebuind indeplinit in maxim 30 zile.

Exista o versiune pentru mobil, insa functioneaza cam greu. Aplicatiile mobile sunt indisponibile.

Dintre metodele de contact traditionale, este disponibil doar live chatul. In opinia noastra, este suficient sa ai aceasta optiune, in prezenta acesteia celelalte parand aproape inutile.

Bonusuri

250 RON Pariu gratuit
Bonus la inregistrare

Bonusul de inregistrare este un pariu gratuit (rambursare) de 50% pana la 250 RON, daca primul tau pariu plasat pe orice piata, in afara de Jocuri, este necastigator. Pentru ca rulajul sa fie complet, trebuie sa pariezi bonusul de 5 ori la pariuri sportive pe cote minime de 1.5. In cazul unui bilet tip sistem, cota minima totala a celei mai mici combinatii trebuie sa fie 1.5 pentru a conta la rulaj. Daca rulezi bonusul la Jocuri, acesta trebuie rulat de 20 ori, cerinta ce trebuie indeplinita in maxim 30 zile.
16 utilizatori au ales Superbet:
Viziteaza website-ul casei de pariuri
Atasati poza
Statistici pentru decembrie / de la inceput
Top 10 Experti Profesionisti
Top 10 Pariuri Profit
Artyushin 1/0/0 +91 RON
Beburishvili (3) 0/0/0 0 RON
Mironica (3) 0/0/0 0 RON
Pardo (5) 0/0/0 0 RON
Salinas (2) 0/0/0 0 RON
Solomon 2/0/3 -137 RON
Experti Pariuri Profit
Salinas (2) 0/0/0 0 RON
Pardo (5) 0/0/0 0 RON
Mironica (3) 0/0/0 0 RON
Statisticile pariorilor profesionisti, cu o rata de profitabilitate excelenta, demonstrata, raportata la un numar de minim 300 de pariuri.
Profesionisti Pariuri Profit
Artyushin 1/0/0 +91 RON
Beburishvili (3) 0/0/0 0 RON
Solomon 2/0/3 -137 RON
Top 10 Experti Profesionisti
Top 10 Pariuri Profit
Pardo (5) 85/0/57 +1 793 RON
Solomon 54/0/38 +719 RON
Mironica (3) 106/0/75 +640 RON
Wallberg 50/2/42 +370 RON
Artyushin 11/0/4 +279 RON
Beburishvili (3) 46/11/34 +7 RON
Salinas (2) 42/0/41 -284 RON
Ioana 73/0/84 -1 670 RON
Experti Pariuri Profit
Pardo (5) 85/0/57 +1 793 RON
Mironica (3) 106/0/75 +640 RON
Salinas (2) 42/0/41 -284 RON
Ioana 73/0/84 -1 670 RON
Statisticile pariorilor profesionisti, cu o rata de profitabilitate excelenta, demonstrata, raportata la un numar de minim 300 de pariuri.
Profesionisti Pariuri Profit
Solomon 54/0/38 +719 RON
Wallberg 50/2/42 +370 RON
Artyushin 11/0/4 +279 RON
Beburishvili (3) 46/11/34 +7 RON