Care este cel mai bun money management?

Un lucru esential pentru a reusi in pariuri este acela de a avea un money management bun. Nu putini sunt insa cei ce nu au auzit de money management sau care nu ii dau importanta cuvenita, ajungand, de cele mai multe ori, sa isi piarda repede banca de start.
 
In lumea pariurilor sportive, termenul de money management echivaleaza cu modul in care impartim banii din banca astfel incat sa iesim pe profit daca nu pe termen scurt, atunci pe termen mediu si lung. Primul pas pentru ca un money management sa fie de succes este acela de a ne stabili o banca de start, insa si suma pe care dorim sa o plasam pe un pariu, in functie de increderea pe care o avem in acel pariu, insa si in functie de cota. Ideal ar fi sa tineti cont de acesti doi factori cand plasati miza.
 
Este greu de spus care este cel mai bun money management, insa mai jos va vom oferi o varianta pe care, daca o veti aplica, este aproape imposibil sa nu vedeti cum rezultatele se vor imbunatati.
 
Sa spunem ca alocam suma de 1 600 RON la o casa de pariuri sportive. Noi va recomandam casa Admiral (click aici pentru recenzie), aceasta oferind un bonus la inregistrare de 100% pana la 800 RON, bonus pe care il obtii imediat ce ai efectuat depozitul. Asadar, cu acest bonus capatat de la Admiral acum aveti 1 600 RON. Impartiti aceasta banca in 4 mini-banci. Pentru cei ce au multa rabdare, disciplina, insa si timp, acea mini-banca de 400 RON poate fi impartita si ea in 4 sub-minibanci, sau cum doriti sa le numiti, de 100 RON. Tinta noastra este ‘’sa transformam’’ acei 100 RON in 400 RON.  Pentru a atinge aceasta tinta se pot folosi diverse strategii, cum ar fi Martingale, D’Alembert, Fibonacci etc. Pentru a vedea care sunt cele mai folosite strategii de pariere, insa si mecanismul acestora, va invitam sa aruncati o privire pe aceasta pagina. Daca nu va simtiti prea inspirati, nestiind ce meciuri sa alegeti, va mai facem o invitatie si anume aceea de a vizita sectiunea biletul zilei
 
In continuare vom folosi toate cele 4 sub-minibanci ramase, chiar daca scopul a fost atins de la primul pas. Daca s-a intamplat asta este cu atat mai bine. Sa spunem ca, din cei 4 pasi, doi au fost finalizati cu succes, lucru perfect realizabil daca vom aborda cu seriozitate pariurile. Asta inseamna ca acum avem o mini-banca de 600 RON. Va recomandam sa retrageti acea suma, pentru a nu fi tentati ulterior sa plasati pariuri folosind o parte din acei bani. Puteti face asta doar daca ati indeplinit conditiile de rulaj ale bonusului de inregistrare, care constituie, practic, o formalitate avand in vedere activitatea voastra pe acel site. De asemenea, pentru a va fi mai usor cu atatea calcule, va recomandam sa faceti o schema intr-un tabel Excel, in care nu ar fi rau daca s-ar gasi toate pariurile plasate de voi.
 
Revenind la scopul nostru, va raman 3 mini-banci. Daca in cadrul fiecareia veti finaliza cate doi pasi, la fel ca in exemplul de mai sus, la final fiecare dintre cele 4 mini-banci de care ati dispus mai sus va fi de 600 RON. Asta inseamna un total de 2 400 RON, triplul sumei investite din propriul buzunar.
 
 Sigur, mai sunt si alte variante  de money management. Una dintre ele spune sa plasam un anumit procent care, de regula, nu depaseste 5% din banca totala. Sigur, asta daca banca voastra este formata dintr-o suma importanta si/sau daca rabdarea este una dintre calitatile voastre. In caz ca nu aveti prea multa rabdare, preferand stilul agresiv sau daca nu veti fi afectati in eventualitatea pierderii bancii de start, acest procent poate sari chiar si de 20-25%. O alta varianta de money management spune sa inlocuim procentul de mai sus cu o anumita suma. Spre exemplu, daca aveti o banca totala de 1 000 RON si veti alege aceasta varianta, va sfatuim ca miza unui bilet sa nu depaseasca 50 RON. Sigur, asta depinde si de cota oferita pentru acel eveniment. Daca ne intrebati insa pe noi care este cel mai bun money management, cu siguranta am alege prima varianta prezentata aici.